24 Eylül 2018 Pazartesi

CONSTRUCTİON SİMULATOR 2

0
12:30:00

Construction Simulator 2 US – Pocket Edition’da kendi inşaat şirketini kur ve Caterpillar, Liebherr, Palfinger, Bell, STILL, ATLAS, Mack Trucks, MEILLER Kipper ve Kenworth üreticilerinin sunmuş olduğu 40 orijinal lisanslı inşaat aracının direksiyonuna geç. Dilediğince kaz, devasa vinçleri denetim et, inşaat malzemelerini yükle, beton dök ya da Westside Plains’in yollarını asfaltla kapla. Construction Simulator 2 US – Pocket Edition seni ABD’ye götürüyor ve yol inşaatı ve greksinimlerini karşılayacak inşaat vasıtaları ile beraber tonla kontrat öneri ediyor. Yeni bölgelere açıl, filonu genişlet ve 60’tan çok heyecan verici ve zorlu inşaat kontratında ustalığını göster.

MOBİL DÜNYANIN EN SEVİLEN OYUNLARINDAN BİRİ – ŞİMDİ BİLGİSAYARINDA

Mobil dünyanın en sevilen oyunlarından Construction Simulator 2 şimdi bilgisayarında! Kontroller amacıyla oyun kumandası, oyun kolları ya da fare ve klavye kullan*, Steam® başarılarının kilidini aç ve bilgisayar amacıyla optimize edilmiş grafiklerle Westside Plains’in dört değişik bölgesini keşfet.

40’IN ÜZERİNDE ARACIN VE MAKİNENİN YER ALDIĞI GENİŞ TAŞIT PARKI

Caterpillar, Liebherr, Palfinger, Bell Equipment, STILL, ATLAS, Mack Trucks, MEILLER Kipper ve Kenworth marka orijinal lisanslı vasıtalar ve makineler. Kenworth marka T880’in yanı sıra CAT marka D8T paletli traktör, 430F2 bekolu yükleyici ya da 745C belden kırmalı kamyon, Palfinger marka PK 27002 SH yükleme vinci, Liebherr marka 81K kule vinç ve LTM 1300 seyyar vinç, ATLAS marka L310 tekerlekli yükleyici ve Bell Equipment marka B45E belden kırmalı kamyonu kullan.

60’TAN FAZLA FARKLI İNŞAAT KONTRATI

Westside Plains’i keşfet ve malların ve makinelerin nakliyesi, yeni apartmanlar inşa etmek, kanalları onarım etmek ve daha pek çok kontratın yanı sıra parçalanmış yolları onarım etmek, tekrardan bir trenyolu köprüsü inşa etmek, ufak bahçe işleri, yeni konutlar ve saniyesel binalar inşa etmek de dahil 60’tan çok heyecan verici ve zorlu inşaat kontratında ustalığını göster.

KENDİ İNŞAAT ŞİRKETİN

Kendi şirketini kurduğunda Westside Plains’te yavaş yavaş yeni mekanları keşfetmeye ve uçsuz bucaksız Construction Simulator 2 US – Pocket Edition aleminde çok daha büyük ve çok daha kârlı inşaat kontratları almaya başlayabilirsin.

YOL İNŞAATI VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DAHİL

Construction Simulator 2 US – Pocket Edition’da ilk kez yol inşaatı yapılabilir ve kötü haldeki yolları onarım edebilirsin. Özel nedenle üretilmiş Caterpillar marka makineler ile oyunu yeni bir yönden deneyim et ve inşaat sahasında eskisine göre çok daha detaylı iş gününün tadını çıkar.



İndirme Linkleri


Yazar hakkinda

Benim adım İsa Koç.

0 yorum: