19 Ekim 2018 Cuma

Far Cry Primal İndir

0
19:00:00


Far Cry Primal PC – FULL TORRENT İNDİR ,Far Cry Primal 2016 PC Macera oyunları Beklentilerin çoğunu Oyun severlere vericel. Tropik adaları ve Himalayaları sallayan menfaatli Far Cry serisi, dev canavarları, soluk kesici ortamları ve beklenmedik vahşi halleri birleştiren, yenilikçi açık dünya tarzıyla insanoğlunun hayatta kalış mücadelesine dönüyor.
Dev mamutların ve kılıç dişli kaplanların dünyaya hükmettiği ve insanların, gıda zincirinin en altında olduğu, büyük tehlikeler ve sınırsız maceralarla dolu Taş Devrine hoş geldin.
Avcı grubunun hayatta kalan son delegesi olarak ölümcül bir cephanelik gerçeklştirmeyi ve acımasız yırtıcı hayvanlardan korunmayı öğren ve Oros topraklarına hükmedip Uç Yırtıcı olabilmek amacıyla düşman kabilelerini zekânla yen.
Far Cry Primal OYUN ÖZELLİKLERİ
FAR CRY İLE TAŞ DEVRİ: Taş Devri ortamı, beklenmedik bir kargaşa, tehlikeli haller ve Far Cry’ın ünlü hikâyeleriyle dolu bir devresi keşfetmeni sağlayacak.
HAYATTA KAL: Deneyimli bir avcı ve grubunun hayatta kalan son delegesi olan Takkar olarak oyna. Tek bir hedefin var: avın sen olduğun bir dünyada hayatta kalmak.
ACIMASIZ BİR TABİAT VE VAHŞİ BİR DÜNYA: Kılıç dişli kaplanların, dev tüylü mamutların ve çok büyükte geyiklerin kol gezdiği, insanoğlunun hükmü başlamadan önceki bir dünya. Yüksek kızılağaç ormanları, dağlık taygalar, soğuk buzul dağları ve nemli bataklıklar amacıyladeki Oros aleminde bunların hepsini ve daha çoğunu keşfet.

MINIMUM:
İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
İşlemci: Intel Core i3-550 | AMD Phenom II X4 955 or equivalent
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 (1GB VRAM) | AMD Radeon HD 5770 (1GB VRAM) or equivalent
Depolama: 20 GB kullanmak mümkün alan

ÖNERILEN:
İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
İşlemci: Intel Core i7-2600K | AMD FX-8350 or equivalent
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 780 | AMD Radeon R9 280X or equivalent
Depolama: 20 GB kullanmak mümkün alan




İndirme Linkleri



Rar Şifresi: https://saglamindir.net/far-cry-primal-indir

Yazar hakkinda

Benim adım İsa Koç.

0 yorum: